Regjistrohu dhe rri i informuar rreth tenderëve për shitje!

 

Nëse dëshironi të jeni të informuar dhe të pranoni njoftime për shpalljet e tenderëve të shitjes nga ana e Agjencisë, ju mund të regjistroheni duke dërguar kontaktet tuaja (numrin e telefonit apo e-mailin) në adresën e Agjencisë në marketing@pak-ks.org