Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +383 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

MBLEDHJA E BORDIT TË DREJTORËVE TË AKP-SË 23.5.2022

Bordi i AKP-së miratoi listën me shfrytëzues të tokave të ndërmarrjes së re “Agrokosova”. Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhje ku diskutoi në lidhje me funksionimin e ndërmarrjes së re “Agrokosova”, e cila është nën administrimin e drejtpërdrejt të AKP-së.

MBLEDHJA E BORDIT TË DREJTORËVE TË AKP-SË 28.4.2022

Bordi i AKP-së aprovoi listën e shitjes së aseteve në likuidim SHAL 56 për vendosje në tender publik. Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të rregullt ku u azhurnua mbi zhvillimet e fundit lidhur me aktivitetet gjatë muajit prill.

Tryezë diskutimi për Strategjinë Përmbyllëse të AKP-së

Agjencia Kosovare e Privatizimit dhe Komisioni Parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti mbajti tryezë diskutimi për Strategjinë Përmbyllëse të AKP-së 2022-2024. Mirëseardhje dhe një fjalë rasti e mbajti kryesuesi i Bordit të Drejtorëve të AKP-së, z. Nazmi Mikullovci.  Ministrja e Ekonomisë Znj. Artane Rizvanolli shpalosi qëndrimet e Qeverisë lidhur me Strategjinë Përmbyllëse të AKP-së, po ashtu me fjalë rasti tryezës së diskutimit ju drejtua edhe kryetari i Komisionit Parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, z.Ferat Shala.

Shiko te gjitha

2065

Asete të shitura

116

Valë të shitjeve

€757,479,694

Shuma e shitjeve

€155,856,378

Shpërndarja e 20%-it

NJOFTIM për ish-punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore

Agjencia Kosovare e Privatizimit njofton të gjithë ish punëtorët e Ndërmarrjeve Shoqërore në vijim: “Fapol” në Podujevë, “Apiko” në Deçan, “Ekonomia e Pyjeve” në Prishtinë, KB “Pirana” në Prizren, dhe “Stacioni i Veterinës” në Rahovec, se publikimi i Listave përfundimtare për përfitimin e 20%, do të bëhet me datë 17, 18, 19, 20, 21 Mars 2022.

Listat mund ti gjeni në webfaqen e Agjencisë Kosovare të Privatizimit në linkun: www.pak-ks.org

 

 

€398,233,741

Fondi i transferuar në Buxhetin e Kosovës

€179,093,987

Fondi në dispozicion

Storiet e Suksesit

Kosovatex

Pas privatizimit të ndërmarrjes në vitin 2006 janë bërë investime kapitale dhe në teknologji në vlerë prej rreth € 11 milion, duke i mundësuar kësaj fabrike të shfaqet s...

Trofta

Me investimet e shumta që u bënë pas privatizimit në përmirësimin dhe krijimin e kushteve të domosdoshme për punë, kompania hoteliere Trofta ka arritur që të bëhet një n...

Hotel Nora

Që nga viti 1996 deri në privatizim ndërmarrja nuk ishte funksionale dhe në të nuk punonte asnjë punëtor.

Shiko te gjitha