Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +383 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

Bordi i AKP-së aprovoi pranim-dorëzimin e Ekonomive Pyjore tek Agjencia Pyjore e Kosovës sipas Ligjit mbi Pyjet Nr.08/L-137

                                                                                                                                                                        Me qëllim të ruajtjes së fondit të pyjeve në Kosovë, Bordi i Drejtorëve, në takimin e rregullt ka aprovuar dorëzimin e Ndërmarrjes Ekonomia Pyjore me mijëra hektar tek Agjencia Pyjore e Kosovës në përputhje me Ligjin mbi Pyjet.

AKP e fiton rastin gjyqësor në Mal të Zi dhe kthen 8 asete të KBI Kosova Export Industria e Mishit Fushë Kosovë në emër të ndërmarrjes

Agjencia Kosovare e Privatizimit e ka fituar rastin dhe ka kthyer 8 asete të KBI Kosova Export – Industria e Mishit Fushë Kosovë në Mal të Zi në emër të kësaj ndërmarrje..

AKP SHPALL REZULTATET E SHITJES SË ASETEVE PËRMES LIKUIDIMIT nr. 64

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 64 përmes metodës së Likuidimit, shpalli fituesit e përkohshëm për asetet e Ndërmarrjeve Shoqërore që ishin në dispozicion për shitje.

Shiko te gjitha

2323

Asete të shitura

120

Valë të shitjeve

€ 785,842,794

SHUMA E SHITJEVE

€163,247,823

SHPËRNDARJA E 20%-IT

AKP SHPALLI SHITJEN E RE TË ASETEVE PËRMES LIKUIDIMIT Nr. 64

Ofertat e mbyllura për njësitë/asetet që janë në shitje përmes shitjes së aseteve me likuidim nr.64 duhet të dorëzohen në“Sallën e konferencave – Hoteli Grand”, në Prishtinë me datën 29 nëntor 2023, nga ora 10:00 deri në orën 12:00, të shoqëruara edhe nga depozita e ofertës dhe tarifa për paraqitjen e ofertës, ashtu siç është parashikuar për secilin artikull.

Hapja e ofertave do të bëhet po të njëjtën ditë, duke filluar nga ora 12:30

€163,524,756

FONDI NË DISPOZICION

€398,233,741

FONDI I TRANSFERUAR NË BUXHETIN E KOSOVËS

Storiet e Suksesit

Birraria Peja

Birraria e Pejës ka filluar prodhimin në vitin 1971 dhe deri në vitin 2006 ka qenë pronë shoqërore.

Hotel Nora

Që nga viti 1996 deri në privatizim ndërmarrja nuk ishte funksionale dhe në të nuk punonte asnjë punëtor.

Ferronikeli

Ferronikeli është investimi më i madh privat në industrinë e rëndë në Kosovë. Kjo ndërmarrje punëson 900 punëtorë, si dhe mbi 250 përmes kontraktorëve të ndryshëm.

Shiko te gjitha