Previous Next

Qendra e Thirrjeve

Tel: +381 (0) 38 500 400;

Lajme & Ngjarje

Agjencia kosovare e privatizimit shpalli rezultatet e shitjeve përmes likuidimit nr. 46

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) sot në ceremoninë e hapjes së ofertave të shitjeve nr. 46 përmes metodës së likuidimit shpalli çmimet më të larta të ofruara për asetet e ndërmarrjeve shoqërore që ishin në dispozicion për shitje.

Tërhiqen katër njësi nga shitja e aseteve përmes likuidimit nr.46

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) njofton se ka tërhequr nga tenderi i shitjes Njësinë nr. 27, Njësinë nr. 28, Njësinë nr. 29 dhe Njësinë nr. 31.

MBLEDHJA E BORDIT TË DREJTORËVE TË AKP-SË 25.04.2019

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të rregullt ku diskutoi dhe morri vendime të rëndësishme për procesin e privatizimit dhe të likuidimit të ndërmarrjeve shoqërore në përputhje me mandatin e vet ligjor.

Shiko te gjitha

1483

Shitje

97

Valë të shitjeve

119077916

Shpërndarja e 20%-it

684772221

Fondi i grumbulluar

AKP shpall Shitjen e Aseteve - 47

Agjencia Kosovare e Privatizimit është e ngarkuar për të privatizuar Ndërmarrjet Shoqërore në Kosovë përmes metodës së spin-off-it dhe likuidimit. Investitorët ftohen ti blejnë përmes tenderit të hapur dhe konkurrues asetet e disa NSH të caktuara, listuara tani në Shitjen e Aseteve 47.

Data e Dorëzimit dhe Hapjes së Ofertave është me: 12.06.2019

Storiet e Suksesit

Fabrika e Ujit Mineral & CO₂

Fabrika e Ujit Mineral & CO₂ në Kllokot ka arritur që për një periudhë të shkurtë të jetë një ndër kompanitë më të suksesshme për prodhimin dhe përpunimin e ujit minera...

Hotel Nora

Që nga viti 1996 deri në privatizim ndërmarrja nuk ishte funksionale dhe në të nuk punonte asnjë punëtor.

Ferronikeli

Ferronikeli është investimi më i madh privat në industrinë e rëndë në Kosovë. Kjo ndërmarrje punëson 900 punëtorë, si dhe mbi 250 përmes kontraktorëve të ndryshëm.

Shiko te gjitha